Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Föredrag: Livet som kock i en trendkänslig bransch

Upläggning av mat.

Måndagen 20 april kl. 19.00

Rickard Halleröd, kock och ägare till ”Albert Kök” i Trollhättan. ”Min filosofi är bra och friska råvaror i kombination med gammal och ny teknik. När mat görs på ärliga råvaror smakar det ’på riktigt’.” – säger Rickard Halleröd som kan blicka tillbaka på en lång yrkeskarriär som kock och restaurangägare. Efter att tidigare ha verkat på bland annat Ronnums Herrgård driver Halleröd, tillsammans med kollegor, Albert Kök, Hotell & Konferens i Trollhättan.

Entré: Medlemmar fri entré, Icke medlemmar 100 kr.

I samverkan med Humanistiska Förbundet

 

Senast uppdaterad: 2019-10-22 13:08