Gå direkt till huvudinnehållet

Vänersborgs museum håller stängt för besökare – men planerar öppna i maj

Vänersborgs museum håller fortsatt stängt för besökare för att förhindra smittspridningen av covid-19, men planerar att kunna öppna igen i maj.

Anledningen är regeringens förlängning av de nationella rekommendationerna för att stoppa smittspridningen av covid-19 samt ett fortsatt högt smittläge i Västra Götaland. Vid öppnandet sker detta på ett så smittsäkert sätt som möjligt utifrån Folkhälsomyndighetens nya föreskrifter som gäller för bland annat museer.

Våra digitala utställningar och arrangemang genomförs som planerat.

Vill du uppleva museet digitalt så kan du följa oss i sociala medier eller KLICKA HÄR för att se vårt utbud av filmer, foton och artiklar från samlingarna.

Senast uppdaterad: 2021-04-08 10:31